kapitel5_dropshipping

KAPITEL 5 Webshop-platform & automatisering

KAPITEL 5 Webshop-platform & automatisering

Når du har fastlagt, hvad du ønsker at tilbyde dine kunder i din webshop, skal dine varer synliggøres i shoppen. Når du har fundet din dropshipping leverandør, har vedkommende helt sikkert nogle krav, som du skal opfylde – og omvendt har du nogle krav til leverandøren. I sidste ende handler det for dig om, hvordan du præsenterer dine produkter i din webshop. Første skridt vil derfor være at finde en webshop platform, som lever op til dine behov og krav til funktionalitet. Ønsker du at vide mere om, hvordan du optimerer din shop? Læs mere i vores e-bog “CRO”.

Brug tiden på det, du er god til

Du kan også lave din webshop selv, men det kræver naturligvis en vis teknisk indsigt og færdigheder, som kan tage meget af din tid. Tid, du i stedet kunne bruge på at finde de rigtige produkter, skrive fængende og sælgende tekster, markedsføring og meget andet. Det er ikke det samme som at bygge en hjemmeside, som du kan gøre med en simpel skabelon og nogle få iterationer. Få den bygget rigtig fra start, så den lever op til dine forventninger. Find derfor en dygtig partner, der kan lave din shop, så du kan bruge tiden på, der giver dig værdi.

Automatisering af varestatus og lagerbeholdning

For at gøre det hele meget nemmere for dig selv kan du automatisere rigtig mange processer. Også dropshipping. Det kræver bare, at din leverandør understøtter det. Som nævnt under ulemper, kan du møde nogle udfordringer her i forhold til automatisk opdatering af varestatus/lagerbeholdning af varerne hos leverandøren kontra din shop. Har du et stort sortiment, og er der kontinuerligt mange vareoprettelser, kan det spare dig rigtig meget tid at automatisere disse processer. Erfarne leverandører tilbyder disse services, således at der automatisk bliver opdateret et produkt i din shop, hvor både du og kunden kan se, hvor mange der eksempelvis er på lager.

Sådan implementerer du dropshipping i din shop

Ønsker du at få implementeret dropshipping i din shop, gøres dette typisk ved hjælp af en fil, som har ens format hver gang – hvilken er afhængig af din leverandør. Den kommer typisk som en CSV-fil eller en Excel-fil, som er komma-separeret. Denne fil er klar til at blive importeret i dit CMS til din shop, og der vil fremadrettet være en automatisering af ændringer hos leverandøren direkte i din shop. Det kan være alt fra prisændringer til ændringer af tekster. Du har dermed altid overblik over produkterne og kan tage nye produkter ind, hvis dette ønskes – med beskrivelser og priser.

Vil du have det så nemt som muligt, hvor alt er automatiseret, er det muligt at uploade filen fra leverandøren direkte til din server, som er så intelligent, at den selv kan regne ud, at hvis der er en ny opdatering, så opdaterer den systemet med denne.

Automatisering af ordrer

Ønsker du også at gøre ordrebehandlingen automatisk mellem dig og din leverandør, kræver det, at du tager kontakt til din webshop-udbyder. Det er en noget mere indviklet proces, som kræver en teknikers blik for detaljen.

https://guru.dandomain.dk/wp-content/uploads/2017/01/dropshipping_pdf.pdf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *