regnskab_kap4

KAPITEL 4 Et par gode råd med på vejen

KAPITEL 4 Et par gode råd med på vejen

Det kan godt være svært at gætte sig frem til de rigtige tal i starten.

Indkøbs- og salgspriser er til at have med at gøre – hvis du kun sælger én vare ad gangen. Sælger du typisk flere varer ad gangen, skal du gætte, hvad den gennemsnitlige ordreværdi bliver – og så regne baglæns og finde indkøbsprisen på de produkter.

Fragtpriserne kan man også finde – og vil du gøre det enkelt, kan du holde dig til en enkelt fragtleverandør, så skal du ikke gætte på, hvordan dine ordrer fordeler sig på de forskellige fragtfirmaer. Den helt afgørende faktor, som i starten vil være svær at ramme rigtig, er dog markedsføringen: hvor mange penge skal der til, for at du får en ordre i hus?

Regnearket er tænkt som en hjælp til dig, så du kan prøve forskellige modeller og se, hvad der egentlig kræves for at din webshop skal løbe rundt. Husk – i starten går det op og ned – hele tiden.

Du får din første ordre. To dage senere finder du måske ud af, at du har glemt at medtage en omkostning i din business plan light, og så er du i tvivl, om dit setup holder. Så får du pludselig en ny, fed funktion på hjemmesiden, men så er der ingen ordrer de næste to uger, og panikken breder sig.

Der kommer måske herefter tre ordrer på tre dage – yeah!, Men så finder du ud af, at din Facebook-markedsføring har været målrettet helt forkert og ikke skabt nogle ordrer og været penge ud af vinduet.

Og sådan går det op og ned – men så længe det går mere op end ned, er du på rette vej.

https://guru.dandomain.dk/wp-content/uploads/2017/06/styr-paa-regnskabet.pdf