KAPITEL 3 Piktochart

Infografikker er effektivt at anvende som et element i sin markedsføring, men hvordan laver man disse populære infografikker? Her kan Piktochart hjælpe dig, da programmet er egnet til netop dette.

Piktochart kan anvendes af enhver og tilbyder over 400 forskellige skabeloner, som du kan arbejde ud fra. Piktochart tilbyder både en betalt- og en gratis version, hvor man kan opnå gode resultater med den gratis version.

Du kan f.eks. indtaste kvantitativ data i programmet, som dernæst danner flotte grafer ud fra dine indtastede tal. Derudover er der et stort udvalg af ikoner og grafikker, som kan være med til at understøtte hele dit budskab.

Hvorfor er infografik så populært at anvende?

Infografik bruges tit til at visualisere data, idéer eller blot en masse kompleks information, som ville blive for tørt og kedeligt at skrive i ren tekst. Ved at sætte det op som infografik er det mere spiseligt for ens målgruppe.

Husk dog, at de bedste infografikker er lavet fra bunden og er som regel 100% unikke. Der er ikke noget, som kan erstatte den ekspertise, en grafisk designer har, når der skal laves flotte infografikker. Piktochart er et rigtig godt program til at lære og forstå, hvordan infografik bygges, men da Piktochart anvender skabeloner, er der altså stadig nogle begrænsninger.

Ved at klikke her kan du se en infografik, som forklarer, hvorfor infografikker er gode at anvende.

piktochart.com

https://guru.dandomain.dk/wp-content/uploads/2017/06/nemme-grafiker.pdf