forside_cro

Kom i gang med konverteringsoptimering

Som webshopejer er der ufatteligt mange metrikker, du kan anvende for at gøre din shop bedre og stærkere, så du i sidste ende tjener flere penge. Det handler i bund og grund om konverteringsoptimering, som må siges at være noget af et buzzword i disse dage. Her i dette indlæg vil lede dig gennem det grundlæggende i konverteringsoptimering – også kaldt CRO – Conversion Optimization, således at du får forståelse for, hvad det kan gøre for din shop.

I denne guide vil jeg også komme ind på, hvorfor det er vigtigt at teste din hjemmeside, hvordan du opbygger din egen test, og hvordan du laver en optimeringsplan, så du kontinuerligt optimerer din hjemmeside. Alt dette skulle gerne gøre det muligt for dig at beherske CRO, optimere landing pages og derigennem brugeroplevelsen. Jeg vil endvidere vise dig nogle af de værktøjer, du kan bruge for at komme i gang med CRO arbejdet.

https://guru.dandomain.dk/wp-content/uploads/2017/01/cro_pdf.pdf
Forrige e-bog Næste e-bog

Comments

Add Your Comment
 1. Svar

  Hej

  Hvorledes kan jeg gør dette med dandomain webshop, når man er anlægsgartner

   • Dennis Wormark
   • juni 2, 2017
   Svar

   Hej Kem

   Der kan laves konverteringsoptimering på alt. Det korte svar er, at det handler om at teste, hvad der virker på din side med henblik på at skabe flere kunder/konverteringer. Derfor bør du teste alt, hvad der virker bedst på din side.

   Jeg har været et smut forbi din side og kan se, at din side ret ny. Den er ikke indekseret af Google endnu.
   Et godt sted for dig at starte er søgemaskineoptimering. Google kigger på din hjemmeside ud fra omkring 200 parametre. Du skal hjælpe Google med at fortælle den, hvad den ser på din side. Og det gør man blandt andet ved at lave nogle tekster, der er optimeret til forskellige søgeord.

   Med andre ord – der er simpelthen for lidt tekst på dine sider.

   Du skal have fat i en kyndig tekstforfatter eller selv gøre det. Der er et kapitel her om, hvordan du laver de tekster bedst muligt.
   SEO har ikke en effekt her og nu, men er en mere langsigtet og holdbar strategi.
   Men tag det fra en, der har lavet mange tekster til virksomheder som din – der er ikke mange af dine konkurrenter, der har gjort det heller. Så en indsats skal nok få dig på side 1 i løbet af et halvt år 🙂

   Giv endelig lyd på dwl@dandomain.dk, hvis du har andre spørgsmål.

   Her er linket til, hvordan du laver SEO-tekster: https://guru.dandomain.dk/tekster-der-saelger-od-goer-din-webshop-synlig/

   Rigtig god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *